#livetmed#buss51

Livet med buss nr 51😉

En buss-sjåfør...  

 

Buss nr 51 er en fiktiv buss. Joda- det finnes sikkert en buss med samme nr et eller annet sted i by eller bygd, men det er altså ikke denne.  For meg er buss 51 representativ for bussene- som frakter meg til og fra jobb fem dager i uka. Fire forskjellige busser daglig- altså 20 busser i løpet av ei uke.

 

Siden jeg bruker ca 7, 8 timer av mitt liv med buss hver uke, har jeg funnet ut at det faktisk er veldig lurt å bruke tiden til noe nyttig. Joda, lurt å sjekke mailer, kanskje forberede et møte, sende noen sms- men det er jo litt kjedelig i lengden.

 

Hmm 🤔, hvorfor ikke skrive litt om mitt liv med buss 51? For det skjer faktisk en hel del på en fullstappet buss- ikke minst i mitt eget hode, tanker jeg gjør meg,  situasjoner jeg smiler av, ting som frustrerer meg- eller gjør meg glad eller forbanna!

 

Bare tenk på det å være busssjåfør. De skal først og fremst sørge for å frakte deg og meg trygt og sikkert dit vi skal. Jeg vil påstå at det ikke er DE som gjør mange bussreiser til et sant mareritt, det er deg og meg, altså oss passasjerer. Vi oppfører oss jo som om DE har  skyld i dårlig vær, og enda dårligere klær, at det er buss-sjåførenes skyld at VI kommer for sent til bussen, og at DE selvfølgelig er skyld i at VI har glemt å fornye månedskortet. De er i følge oss passasjerer også ansvarlig for innredningen ombord.

 

Jeg liker ikke fullstappa busser, i alle fall ikke om jeg ikke får sitteplass. Hvorfor i alle dager har ikke buss-sjåførene sørget for større busser med sitteplasser til alle? Og hvorfor har DE ikke tenkt på at vi må ha plass til veskene våre? Egne veskeseter! Er noen misforståelser her, mange tror visst at busser har det...

For ikke å snakke om sikkerhetsbeltet, noe ikke alle busser er utrustet med. Det burde DE virkelig gjøre noe med, ikke bare frekt og freidig fortelle oss at det er VI som må betale boten dersom det blir kontroll. 

 

En buss- sjåfør har IKKE alltid godt humør, det er en stor misforståelse. Men- hva i himmelens navn får oss til å tro at de er lovpålagt å ha det? Er det DERES plikt å få meg til å smile kl 7 på morgenkvisten, fordi JEG ikke rakk å drikke kaffe? 

 

Noe av det som irriterer oss passasjerer mest, er forsinkelser. Men vi tenker ikke så mye over hvorfor det skjer. Jeg for min del liker å få tid til å sette meg før bussen er i bevegelse.

Jeg liker buss- sjåfører som hjelper eldre, løfter barnevogner og tar seg tid til å svare på spørsmål.

Jeg liker buss-sjåfører som tar hånd om krevende passasjerer.

Jeg liker buss-sjåfører som manøvrerer bussen trygt og hensynsfullt gjennom rushtrafikken.

Jeg liker buss-sjåfører som ikke kjører som et svin på motorveien,

 

men jeg liker ikke FORSINKELSER!!

 

Hva er det med oss lissom? 😬🤔

 

 

 

Klem Betty🌼❤

 

 

 


#Livetmed#buss51

Livet med buss nr 51 ;-)

På tverke.....

 

I går var det en sånn morgen hvor alt gikk på tverke.

Dårlig tid for å rekke jobb, ingen bra start. Særlig ikke når jeg greier å velte et krus kaffe over akkurat Den blusen...

 

Haster bortover gata, prøver å kjøpe bussbillett på ruterappen...kommer ikke på nett?? Men jeg har jo kontanter,  en 500 lapp- som sjåføren nekter å ta i mot. Noe mindre? Leter febrilsk i lommeboka, jo 3kr!! Føler meg som en dust, får ikke være med bussen ....

Prøver mobilen igjen, men nei!! Hva skjer a?? Må veksle da, men hvor er nærmeste butikk som er åpen kl 07.30 om morran?  Kiwi....ca tusen meter å gå.... !! Fin trening, må tenke positivt!  

 

Dama på Kiwi er heller ikke happy over en 500 lapp..."ikke noe mindre, du må nesten kjøpe noe". Jeg griper febrilsk etter ei pakke tyggis, slenger den triumferende på samlebåndet- får motvillig vekslepenger tilbake....

Endelig- spurter tilbake til holdeplassen hvor minst tre busser allerede har passert. "77 kr takk", Nå hører jeg tydelig en høy stemme inni hode mitt som skriker: "  dette er et RAN! Jeg vet at psykotiske tilstander kan oppstå under ekstremt stress, det er vel bare det som mangler, 77 kr?? 

 

Puster dypt og ser etter et ledig sete, noe som dukker opp først etter fem holdeplasser. Slenger meg lettet ned, drar mobilen ut av sekken. Greit å være litt effektiv, mail og sånn....

Det er da jeg oppdager det, jeg er på NETT!!! Alle strabasene denne morgenen passerer som i revy gjennom hodet...Åja, er det der jeg er nå- i ferd med å forlate verden på buss nr 51???  Pust dypt, pust rolig- ingen panikkanfall nå! Jeg lukker øynene, senker skuldrene og trekker pusten dypt inn, må plutselig smile- og kjenner latteren boble i magen....

Er det mulig lissom?? :)

 

Klem Betty💞


Nettdating

Har du prøvd nettdating noen gang? Det har jeg!

I håp om å bli kjent med en helt vanlig, oppegående og  hyggelig kar, "forvillet" jeg meg inn på en datingside på nett. Blar nysgjerrig gjennom  x antall profilbilder av menn i passende alder, samtidig som jeg lurer mer og mer.....?

Hva er det med solbriller? Er det bare meg som liker å se øyne, blikket?  Og hva får noen menn til å tro at det er lekkert med en hårete overkropp som svetter i sola? Eller bilde av seg selv på en fjelltopp, tatt på laaang avstand. Jeg ser en liten prikk av en mann på et digert fjell? Det er jo mannen jeg vil se!

Noen er ganske kreative også. Har fjernet kvinnen ved siden av seg,  men obs... glemte den velpleide hånda rundt livet...?? Så har du disse som stirrer inn i kamera som om det var sin verste fiende, og som gjør meg overbevist om at skiltet med ETTERLYST litt lenger ned på brystet - er skåret vekk....

Så er det meldingene da, de er jo  ganske underholdene -" Søta, så deilig du er a", eller-  "ja deg skulle jeg likt å ......"  osv, osv. De fleste fra menn så vidt over 20 .....

Jeg vemmes- og trykker BLOKKERT!!

Akkurat i det jeg tenker at nå blir det ikke verre, kommer bildene- penisbilder 😱 😱

Jeg spyr- og trykker ANMELD!! 

Med all respekt for alle hyggelige og kjekke menn som finnes der ute, må jeg innrømme at min interesse for nettdating er dalende. Joda, jeg fikk noen hyggelige svar, avtalte til og med å møtes.

Hva skjedde? To avlyste i siste liten,  en var totalt ugjenkjennelig (sikkert fake bilde ) Noen ville kun møtes på hemmelige steder, lovet full diskresjon. Jo takk, fristende tilbud!!  

Jeg ler oppgitt- og trykker STOPP abonnement!! 🤣😅

Det ble i alle fall noe å skrive om 😊

 

 

Klem Betty💞


Freidige Fruer

© copyright    

Innholdet på sidene er kopibeskyttet,
og kan kun deles med referanser tilbake til bloggen,
-om ikke noe annet er avtalt på forhånd.